woensdag 26 september 2012

Spooky LO




Ik had gezegd niet alle werkstukken te gaan borduren. Sorry deze is ook weer geborduurd. Toen ik dit vel ( nu nog maar een deel ervan ) bij Doe@ding zag, wist ik meteen dat de foto's die we in de vakantie hadden gemaakt in Movie World er goed bij zouden passen. Ik vorige week passen en meten bij Hil toen ze ineens zei "waarom borduur je geen spinneweb". Zo gezegd zo gedaan. Toen ik dat idee eenmaal had kwam er meteen meer naar boven. Het papier is van My Minds Eye. Bedankt voor het kijken en tot de volgende keer.


groetjes Linda

donderdag 20 september 2012

LO







Ik ben een tijdje bezig geweest met deze LO van de jongens, elke keer kwam er iets tussen, mijn project voor het weekend en mijn vakantieboekje, maar nu is hij dan af. De foto is een beetje donker maar daar heb ik bewust niets aan veranderd omdat ik het wel mooi vind zo. Ik heb niet veel gebruikt aan extra's maar veel borduurwerk gedaan. Daar had ik zin in en het was gaande weg verslavend. Niet dat ik nu op al mijn LO's zal borduren, maar toch is het weer eens iets anders. Dit was het weer voor deze keer. Bedankt voor het kijken en tot de volgende keer.

groetjes Linda

zondag 16 september 2012

Gelukt



 

Gisteren naar Doe@ding geweest voor de laatste detail voor alle Goodiebags. Nou het is weer zeer geslaagd al zeg ik het zelf. Natuurlijk ben ik zelf ook geslaagd ( ik was er tenslotte nu toch hahahahahaha ).
Ik heb allerlei papaier gekocht, een mooie vlaggetjes stans, veel dun touw en n og een paar embelisments.
Fijne zondag.


groetjes Linda

vrijdag 14 september 2012

Vakantieboekje




Eindelijk weer eens een berichtje van ons. Het gaat goed hoor maar we hebben net allemaal vakantie gehad, weer aan het werk, de crops zijn weer begonnen en de voorbereidingen voor de scrapweekenden zijn in volle gang.
Wij zijn dit jaar naar het mooie Zwarte Woud geweest. Daar heb ik nu een leuk album van gemaakt. Ik heb een aantal pagina's gefotografeerd om te plaatsen.
Hopelijk kan ik binnenkort weer een mooie LO laten zien waar ik ook mee aan het scrappen ben. Fijn weekend allemaal. Hil, Cathy en ik gaan morgen gezellig naar Doe@ding om de laatste dingen te regelen en bestellen voor de scrapweekenden. Heel vervelend om weer naar eens scrapwinkel te gaan maar we offeren ons graag op, hahahaahahaha.


groetjes Linda