woensdag 15 september 2010

kaartjesHallo allemaal,

Ik heb een tijd lang niets van me laten horen. Dat komt omdat ik natuurlijk vakantie had en vlak na onze vakantie ons jongste kind plotseling in het ziekenhuis terecht is gekomen. Gelukkig gaat alles weer goed met hem maar dat was een pittige week, heeft er een hele week gelegen.
Afgelopen weekend mijn slaapkamer helemaal opnieuw opgeknapt, dus daar is de tijd gebleven. Ook zijn wij al weer druk bezig met de weekenden die we nog namens ScrapArt geven.
Maar ik heb niet helemaal stil gezeten.
Ik heb bovenstaande kaartjes in mijn vakantie gemaakt en die wilde ik jullie toch nog even laten zien.
Verder ben ik nog bezig met een locatie en dat ga ik morgen aan het eind van de middag horen of dat lukt. Zo gauw ik iets weet dan laat ik het weten.
Dat was het weer voor deze keer en tot gauw.

groetjes Linda

8 opmerkingen:

 1. Hoi Linda, gelukkig gaat het weer beter met je zoon. Leuke kaartjes heb je gemaakt! Hoop dat het lukt met de lokatie. Heb je een fijne vakantie gehad?
  Groetjes Ingrid de Heij.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Linda , stoere jongens-kaarten !! Maar heb ik ze al eens gezien......misschien op die cropdag bij ScrapArt ?? Fijn dat alles weer een beetje rustig is bij jullie. Creatieve groetjes van Christa.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Linda, fijn dat alles intussen weer goed gaat thuis. En heb je weer een lekker opgeruimde scrapplek? Je hebt wel leuke/stoere kaarten gemaakt hoor. Ben benieuwd naar de locatie. Zou leuk zijn om weer eens met z'n allen te croppen, groetjes Aukje

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Linda, gelukkig is alles weer goed met je jongste zoon. Ik kijk ook heel erg uit naar een crop dag. Want ik mis iedereen enorm. Leuke kaartjes trouwens ha ha

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Zo hé, heftig weekje dus voor jullie. Gelukkig gaat het nu weer beter met jullie zoon. Ook ik mis de gezellige crops. Ik hoop maar dat ik er bij kan zijn als er een datum bekend is. Mis jullie namelijk ook erg. Kijk al uit naar het scrapweekend. Ik heb er zo'n zin in.
  groetjes maar weer en tot gauw.
  Anja

  BeantwoordenVerwijderen
 6. P.s. de kaartjes zijn erg leuk.
  gr. Anja

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hoi Linda, wat fijn dat het weer beter gaat met je zoon.Leuke kaarten heb je weer gemaakt.
  Ik zal blij zijn als we weer gaan croppen, ik ga van 16 t/m 23 oktober met vakantie een rijn/moezel boottocht maken.
  Groetjes Diny

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hoi Linda
  Sorry voor mijn late reactie.
  Wat zal dat schrikken geweest zijn. Het is onderhand een van de ergste dingen wat je kan meemaken als je kind naar het ziekenhuis moet en wel voor zo'n lange tijd ook nog. Ik weet natuurlijk niet waarom hij er in moest,maar ik weet hoe naar dat is. Ik heb het een keer met Priscilla meegemaakt en toen ze weer tussen ons tweetjes met aan allebei de kanten een handje,was het zo'n goed gevoel dat ze weer naar huis mocht, dat ik die kleine handjes nu nog voel in mijn handen. Gelukkig is je zoon weer thuis en zal hij er hopelijk nooit meer in terecht komen.
  Leuke stoere jongens kaarten heb je gemaakt.
  Groetjes en tot snel Tineke

  BeantwoordenVerwijderen