vrijdag 10 december 2010

Art to Scrapweekend
Hallo allemaal,

En dan is het vandaag 10 december 2010 en hebben we het Art to Scrapweekend.

Dit weekend wordt al een paar jaar door ons gegeven. Op zo'n weekend gaan de deelnemers met een aantal projecten aan de slag. Het is vooral een gezellig weekend en tevens zijn we het hele weekend bezig met onze favoriete hobby. Wat wil je nou nog meer.

Er is altijd een spanning van vinden de deelnemers het wel leuk wat we deze keer verzonnen hebben en dat weten we morgen pas. Dus het is nog even spannend.

Om een uur of 2 gaan we rijden richting de locatie en dan moeten de auto's uitgepakt worden en oh dat is altijd een werk. Alle boodschappen, de goodiebags, de workshopspullen, onze eigen spullen etc etc.

Het wordt dan echt even 2 uur keihard doorwerken om alles op tijd klaar te hebben, want om half 5/5 uur staan ze voor de deur.

En dan gaat het Art to Scrapweekend beginnen, wordt vervolgd

Een kleine sneak peak...............
Groetjes Hil

7 opmerkingen:

 1. Dat is wel een hele kleine sneak peak zeg. Heel veel plezier!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. nou je laat ook niet veel zien, ik wacht wel tot januari, haha. Veel plezier ! groetjes Auk

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De sneak peak is dan wel klein, maar het project is groots. Het is net als voorgaande jaren weer geweldig. Ik hoop dat er dus volgend jaar weer een Art to scrap weekend is.
  groetjes Anja

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ben dit jaar voor het eerst echt met het weekend meegeweest en ik moet zeggen dat ik het erg gezellig heb gevonden.
  Alle deelnemers en natuurlijk ook Cathy, Linda en Hil [ en Henk natuurlijk ook toch nog ] BEDANKT !!!

  groetjes Petra

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Het is helaas weer voorbij ! Wederom een super geslaagd weekend. Henk , Hil , Cathy en Linda : Bedankt voor jullie inzet , warmte en gezelligheid. Ik heb genoten. Creatieve groetjes van Christa.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. ja het is helaas weer voorbij ook ik ben gisteren weer veilig thuisgekomen en zit nog na te genieten want dit leuke weekend. Hoe mijn project gaat worden. dat is voor mij zelf ook nog een raadsel. want er borrelen wat iedeen.

  volgend jaar laat ik het zien

  gr corinne

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hallo iedereen
  Ik ben uit bed, maar denk dat ik vanavond er weer héél vroeg in lig. Vannacht heb ik het weekend voor de tweede keer meegemaakt ( zeg maar nee dan krijg je er twee ) Wie vind dat nou niet leuk.
  Samen met Mieke kwamen we een beetje laat aan maar dat kon de pret ( in de auto al ) niet drukken. De opdrachten vond ik fantastisch en heel goed te doen. Kortom
  Het was weer geweldig, ik weet niet hoe jullie dat allemaal voor elkaar krijgen team, wat een werk voor jullie. Het eten was ook erg lekker en vraag me af of ik de mannen niet eens kan inhuren,hihi.
  Allemaal nogmaal hartelijk bedankt ook namens Mieke natuurlijk en wat heerlijk dat er weer een weekend komt.
  Kus van ons
  Mieke en Tineke

  BeantwoordenVerwijderen