donderdag 13 januari 2011

KaartjeEen kaartje voor Joyce en Marc gemaakt. Ik heb de kaart gelift van iemand van een forum waar ik op zit. Ik vond zo leuk dat ik dat maar eens gedaan heb.
Dit is haar blog, www.scrappingmemories.wordpress.com


Dit weekend ons volgende scrapweekend dat nog vanuit ScrapArt plaatsvind. Er zal weer veel gefreubeld, gekletst, gegeten, gelachen en gehold door de dames van het designteam worden. Gelukkig laat het weer ons niet in de steek dit keer, vorig jaar hadden we flinke sneeuw. Als dit weekend geweest is kunnen we wat projecten laten zien.
Bedankt voor het kijken en tot gauw.


groetjes Linda

6 opmerkingen:

 1. Wat een very sweet baby kaartje Linda, erg leuk gedaan

  groetjes Hil

  BeantwoordenVerwijderen
 2. veel plezier van het weekend

  gr corinne

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Linda , wat een super schattig kaartje heb je gemaakt !! So cute....Creatieve groetjes van Christa.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ooooooooooooooooooo wat lief. En het weekend was ondanks alles top! Bedankt meiden en ik ga weer lekker mee volgend jaar.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hallo Hil, Linda en Cathy,

  Bedankt voor het geweldig georganiseerde scrapweekend. Ik heb het heel erg naar mijn zin gehad, het was heel relaxed, heel gezellig, een leuke groep en we zijn niets maar dan ook helemaal niets tekort gekomen (Behalve wat slaap dan). Ook Jos en Henk natuurlijk bedankt voor het lekkere eten (was voor jullie natuurlijk wel een opgaven om voor 30 van die kakelende vrouwen te koken) maar goed geslaagd en weer een ervaring rijker om eens lekker verwend te worden met de kookkunsten van het mannelijke geslacht.Toppie hoor Heren. Natuurlijk Petra ook bedankt en we hopen dat je zaterdag weer lekker geslapen hebt in je eigen bedje. Volgend jaar ben ik bij leve en welzijn zeker weer van de partij, maar ik hoop jullie in dit jaar eerder nog eens te zien en te spreken. Misschien kom ik nog een keer te croppen op een zaterdag samen met Miranda in Amsterdam. Maar nogmaals ik heb een heerlijk weekend gehad ondanks dat ik mijn projecten niet af heb kunnen krijgen (ben en blijf waarschijnlijk een langzame scrapper) maar dat vind ik niet zo erg, want dan heb ik thuis ook nog wat te doen.
  Zal wel wat foto's door mailen naar Hil als ik mijn werkstukken af heb. Ik heb maandag bijna de hele dag geslapen en ben dus lekker bijgekomen, moet mijn Kerstspulletjes thuis nog even opruimen en dan ga ik er weer voor, dus duurt nog wel even voordat de foto's aankomen bij Hil.

  Lieve groetjes, Ellie met ie.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hoi Dames
  Ook namens mij harstikke bedankt voor het onwijze gezellige weekend en ik sluit me aan bij Elly het ontbrak ons aan niets behalve slaap :-)))Super bedankt en zeker tot volgend jaar en wie weet zien we jullie nog wat eerder je weet maar nooit.

  ps op mijn blog staan al wat foto`s van projecten die ik heb gemaakt van het weekend

  BeantwoordenVerwijderen