vrijdag 11 februari 2011

Vraag van de vrijdag

Hoi allemaal,

Vandaag geen nieuw werk maar gewoon eens een vraagje.

Heb je favoriete kleuren en zo ja welke ?

Welke kleur vind je lelijk en wil je niet mee werken?

En stel je voor dat iemand je uitdaagt of vraagt een werkstuk te maken in een kleur die je niet leuk vind doe je het dan wel ?

Dan moet in natuurlijk ook de vraag beantwoorden.Heb je favoriete kleuren en zo ja welke. Nee, ik werk overal mee. Vind het ook een uitdaging om met zoveel mogelijk kleuren te werken. Ik werk allen niet zovaak met roze tinten omdat ik alleen jongens heb. Maar daarom gebruik wel eens foto´s van de meiden van Henk.

Welke kleur vind je lelijk en wil je niet mee werken. Geen

En stel je voor dat iemand je uitdaagt of vraagt een werkstuk te maken in een kleur die je niet leuk vind doe je het dan wel. Ja ik zou overal een werkstuk meemaken vooral als iemand een speciale kleur heeft bedacht. dan heeft het vaak ook een betekenis.


Bedankt voor het kijken en wie weet beantwoorden.

groetjes Linda

13 opmerkingen:

 1. mijn favoriete kleur is roze, maar omdat ik twee jongens heb, gebruik ik die kleur eigenlijk niet zo vaak (als ik zou willen).
  Geel is een kleur waar ik nooit mee werk voor mezelf. Als iemand mij vraagt om het te gebruiken voor een layout voor mezelf zou ik dat ook niet doen, maar als het een layout voor die persoon zou zijn, dan zou ik het wel doen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mijn favoriete kleuren zijn lime groen en paars. Maar ik gebruik alle kleuren met het freubelen.

  Ik heb een super hekel aan de kleur blauw en zal er ook niet heel veel mee doen, nooit is een groot woord omdat ik vind dat blauw met bruin weer een topcombinatie is.

  Ik zou zeker de kleur blauw gebruiken als iemand dit graag wilt..mooie uitdaging toch?

  Liefs Peet

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mijn favoriete kleur WAS roze en ik had en heb nog steeds een hekel aan groen. Maar niets is zo veranderlijk als een mens, we hebben een trike gekocht en zijn dus veel in de natuur. Tegenwoordig gebruik ik veel blauw en GROEN tinten. Dus ik gebruik zeker een kleur waar ik niet van hou als het maar bij het geheel past.

  P.S. Veel plezier zaterdag. De volgende keer ben ik erbij.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik gebruik veel blauw, groen, oranje en rood. Een kleur die ik lastig vind om te scrappen is geel.. Maar zal het niet weren als ik een uitdaging krijg voor die kleur. Dat is dan toch juist de uitdaging?! Ik gebruik vaak kleuren op mijn LO die in mijn foto terug komen, of gewoon goed combineren...
  groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 5. er werd gisteren op mijn hart gedrukt dat ik moest reager dus hierbij.

  mijn favo kleuren, groen blauw bruin oranje voornamelijk primaire kleuren. ondanks mijn kleding gebruik ik nooit paars en roze maar ik zou wel de uitdaging aan gaan als mij het gevraagd worden

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vind elke kleur een uitdaging. En het is ook maar net in wat voor een bui dat ik ben. Creatieve groetjes van Christa.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Beetje late reactie , maar ik begrijp uit Hil haar stukje dat jullie graag nog antwoord willen .
  Mijn favoriete kleuren zijn toch vaak roze/groen of blauw/bruin en vintage tinten.
  Ben niet zo gek op hardgeel .
  Moet wel zeggen dat ik vaak heel erg naar de foto's kijk die ik gebruik en daar mijn kleuren op aan pas.
  Ik ga zeker de uitdaging aan om te scrappen met iets wat me aangeboden wordt , in welke kleur dan ook .
  Jullie hebben weer mooie dingen gemaakt , jammer dat ik voorlopig niet bij de crops aanwezig kan zijn , maar ja , soms zit het mee en soms zit het tegen hi hi hi ...
  Allemaal de groetjes , Annemiek

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Heb je favoriete kleuren en zo ja welke? Blauwe- bruine en zalmrose-tinten.

  Welke kleur vind je lelijk en wil je niet mee werken? Oranje.Die kleur kreeg ik namelijk ook in het scrapweekend en heb het toen kunnen ruilen voor een andere kleur.

  En stel je voor dat iemand je uitdaagt of vraagt een werkstuk te maken in een kleur die je niet leuk vind doe je het dan wel?
  Nee, dan doe ik het niet, want dan ben ik niet gemotiveerd, omdat ik het dan lelijk vind.Alleen als het in opdracht is van iemand die het kado wil doen aan een ander of voor zichzelf, dan doe ik het misschien, maar dat ligt aan welke persoon het mij vraagt en ik diegene dan een plezier wil doen.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. mijn kleur is rood van de liefde. Niet alle tinten,maar van rode rozen zijn toch wel erg prachtig.
  Een lelijke kleur heb ik eigenlijk niet echt,misschien fletse kleuren.
  Als mij gevraagd wordt om een werkstuk te maken,wil ik het misschien wel doen,maar dan moet degene er bij zijn. De kleur maakt mij dan niet uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. het hierbovenstaand bericht is natuurlijk van mij ( jullie raden het al ) Tineke
  Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Mijn favo kleuren zijn groen-blauw-bruin. Niet zo favoriet is geel, maar in combi met groen heb ik het toch eens gekocht,maar nog niet gebruikt ;-p.
  En een creatie maken met niet zo'n favoriete kleur hangt af van de foto's die ik gebruik. Daar moet het natuurlijk wel bij passen.
  Groetjes Aukje

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Echt een favoriete kleur heb ik niet. Ik houd van alle kleuren. Soms koop ik papier waar ik nog helemaal geen foto's voor heb. Dan maak ik de foto's voor bij het papier.
  Ik merk wel dat ik vaak terugval op de groentinten, is dit dan mijn favoriete kleur? Misschien. Ik zie het wel als een uitdaging om iets te maken met papier dat ik zelf nooit zou kopen of uitzoeken. Heb ik ook gedaan met het papier dat we kregen in het scrapweekend. Ik had toevallig 2 foto's bij me van onze hond in de sneeuw. Nu is dit een reu en ik kreeg er rose papier bij. Tja wat maak je dan. Heb toch de foto's gebruikt met dat papier. En ik moet zeggen, dat de lo toch best mooi is geworden.
  Groetjes Anja

  BeantwoordenVerwijderen
 13. mijn favoriete kleur is bordeau,maar ik heb nu veel met geel gewerkt in mijn zonnebloem vakantiealbum, tot 5 maart groetjes Diny

  BeantwoordenVerwijderen