donderdag 21 april 2011

een inzending en nog plaatsen vrij
hallo allemaal,


Ilonka heeft haar creatie van het ScrapforFriendsweekend toegezonden. We hadden voor deze keer een project verzonnen met 1 groot canvas en 9 kleine canvasjes. Iedereen heeft er weer zijn eigen invulling aan gegeven. Maar dit is die van Ilonka. Wat vinden jullie ervan?


Tevens willen wij aangeven dat er in januari 2 plekken zijn vrij gekomen. Dus heb je eens zin om een weekend heerlijk bezig te zijn met je favoriete hobby en met allemaal leuke meiden die dezelfde hobby beoefenen, meld je dan aan bij scrapforfriends@gmail.com en vraag eventueel nog meer informatie op.Bij dit weekend ontvang je ook een geweldige goodiebag waarin zich alles bevind voor een heel weekend scrappen. De meiden van Scrapforfriends verzinnen een project en soms wel meerdere en daar kan je dit weekend mee aan de slag gaan.


We houden ook cropdagen en de eerstvolgende cropdag is op 14 mei. We hebben een locatie in Amsterdam Osdorp en daar zitten we met ongeveer 20 meiden te croppen van 10 uur tot 22.00 uur. Wil je je hier ook voor opgeven of dit eens meemaken meld je aan per e-mail scrapforfriends@gmail.com


Tot de volgende keer.
Groetjes Hil

1 opmerking:

  1. Complimenten voor Ilonka hoor, erg mooi geworden! groeten Aukje

    BeantwoordenVerwijderen