donderdag 15 september 2011

On the top of the world

Eindelijk na lange tijd weer eens een LO van mijn kant. Niet dat ik niets aan het doen ben maar een LO is wel een tijdje geleden. De laatste tijd bezig geweest met ons scrapweekend wat er aan zit te komen. In de vakantie bezig geweest met mijn vakantie album ( binnenkort toon ik de foto´s ) en daarna druk met allerlei vrijwilligerswerk.

Het verhaal achter de foto: we zijn in Tsjechiƫ op vakantie geweest en dichtbij onze camping was 1 van de hoogste plekken van Tsjechiƫ. We waren op een berg van 1012 meter hoog. Helemaal bovenop waren rotsen waar de kids op klommen. Bram zat op een gegeven moment alleen en zo dat het net leek als hij op het topje van de wereld was. Gelukkig heeft Jos daar snel een foto van gemaakt. Deze foto moest natuurlijk gescrapt worden, ik kon dan ook niet wachten.
Het papier is van Bo Bunny, Time piece. Ik heb niet veel papier extra gebruikt omdat ik het papier van zichzelf al sprekend genoeg vond.
Het detail is een flessendop die je tegenwoordig vaak ziet als embellishment, ik heb een klok uitgeknipt uit het papier en met Glossy bewerkt.
Het andere detail zijn vlaggetjes uit gestanst met stans van Crealies. De ijzeren hangertjes had ik ooit op een beurs gekocht en daar de vlaggetjes aan vast gemaakt met een brad.
Dat was het weer, tot de volgende keer.
groetjes Linda

6 opmerkingen:

 1. Hoi Linda , prachtige LO heb je gemaakt met die schitterende foto !! En wat een leuk idee die flessedop. Je maakt me nieuwsgierig naar het weekend....Creatieve groetjes van Christa.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Een hele mooi LO, prachtige details.
  Groetjes van Jacqueline

  BeantwoordenVerwijderen
 3. super gaaf Linda
  een hele gave foto van Bram

  groetjes Hil

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wat een geweldige LO, mooi is Tsjechiƫ. En nog bedankt voor de gezellige cropzaterdag, ik hoop dat Trudy de volgende keer weer kan, groetjes Diny

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooi hoor Linda ! Super LO van een super foto !
  Het was weer gezellig vorige week ...

  BeantwoordenVerwijderen
 6. erg gave layout zeg, die flessendop is ook erg grappig.
  Jammer alleen dat het verhaal van de foto niet op de layout staat

  BeantwoordenVerwijderen