zondag 20 november 2011

Album


Ik heb gisteren tijdens de crop een album gemaakt voor een oom en tante die a.s zondag hun 40 jarig huwelijksfeest vieren. Ik plaats hier foto's van een aantal pagina's en de voorkant ( bovenste foto ). Ik heb als basis grote vierkante enveloppen gebruikt, deze dichtgeplakt en open gesneden aan 1 kant. Daar heb ik dessin papier opgeplakt en vastgezet in een harmonica systeem. De voor en achterkant is van chipboard. In de opengesneden ruimte heb ik allemaal Tags gestopt.
Het papier is een oude lijn van My Minds Eye.


Dat was het weer voor deze keer. Ik weet we plaatsen niet zo heel veel op het moment maar we zijn erg druk bezig met het afhandelen van alle laatste dingen die moeten gebeuren voor het scrapweekend dat er bijna aan komt.


groetjes Linda

3 opmerkingen:

 1. Dat wordt een prachtig en stijlvol album , Linda. Wat leuk dat je dat voor ze maakt.... Ook ik ben vandaag toevallig begonnen met mijn voorbereidingen voor het weekend. Christa.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ziet er heel erg leuk uit. Succes nog even met de voorbereidingen van het weekend...Ikzelf ga daar volgende week mee beginnen.
  groetjes MIranda

  BeantwoordenVerwijderen
 3. leuk je album, en had was weer erg gezellig gisteren, nog veel succes met de laatste loodjes voor het weekend.
  groetjes Diny

  BeantwoordenVerwijderen