maandag 16 januari 2012

tijd voor de projecten ( met aanvulling )

Hierbij plaats ik ook de foto's van mijn kastje. Mijn kastje is een heel ander geheel geworden dan die van Hil, dat maakt het ook altijd weer leuk dat er zoveel verschil kan zijn.

De tag is op dun ongebleekt katoen bestempeld met Versafine en toen op grungeboard geplakt.
Ook de stempelkussen is bestempeld op dezelfde manier.

Ook Corinne heeft ook haar voorbeeld op haar blog gezet.


LinkLink
Hallo allemaal,En zo is het weekend weer voorbij!! Maar wat was het weer gezellig en wat hebben we weer genoten of niet dan meiden???

Als eerste wil ik alle meiden heel heel erg bedanken voor hun lieve cadeautjes. het was super gaaf en wat een verrassing!!! Het was niet nodig, maar wordt wel heel erg gewaardeerd door ons. De meiden hadden geld bij elkaar gelegd om ons te bedanken voor het scrapweekend (of zoals sommige het noemen het verwenweekend). En wat was het cadeau: we mochten (Linda, Cathy en ik) ieder voor 20 euro uitzoeken bij doeading. Nou dat is natuurlijk niet tegen dovemansoren gezegd. Tevens kregen we van 3 andere meiden ook nog eens waardebon voor doeading. En daarnaast hebben we nog een leuk bordje met een spreuk van Annemiek gekregen. Super super leuk.

Cathy heeft magnolia stempels uitgezocht. Linda heeft een mal van Go kreate uitgekozen. En Hil heeft het hekje van magnolia uitgekozen en de knopen mal van de die-namics.

Tevens willen we Doeading ook heel hartelijk bedanken voor hun hulp, tijdens het maken van de goodiebags. En voor de sponsering van de prijsjes en de stempels die ze aan alle deelnemers heeft gegeven. Marlous heeft toegezegd dat ze weer aanwezig is volgend scrapweekend. Super super gaaf.En nu mogen we eindelijk de projecten showen, ook de december weekendgangers mogen hun projecten laten zien. De eerste heeft hem al geplaatst kijk maar eens bij Jannie.


We hebben 3 projecten voorbereid, laten we maar beginnen met het vrijdagavond project. Ieder lid van het team heeft zijn eigen invulling aan de projecten gegeven. Dit was een theekistje helemaal bewerkt. Hil heeft haar kastje helemaal in de magnoliasfeer bewerkt. Degene die Hil kennen die weten dat dit helemaal haar ding is. Ze vond het ook super gaaf om te doen. Boven in zie je de voorkant en onderstaande foto van de binnenkant.

De Tilda zit op zelfgemaakte boekjes. De klosjes zijn ook zelfgemaakt. Alle magnolia's zijn ingekleurd met de copics. De flesjes zijn bewerkt met labeltjes en pareltjes etc. De filmstrip van Tim Holtz is gebruikt bovenop met allemaal bloemetjes.


hieronder nog wat details.Het scrapweekend voor volgend jaar zit alweer volgeboekt!!! Meiden wat een enthousiastme. Nou we gaan ons best weer doen om het volgende negende en tiende scrapweekend weer tot een feest te maken.In de loop van de week plaatsen wij de rest van de projecten.Groetjes Scrapforfriends

10 opmerkingen:

 1. Nogmaals bedankt voor het GEWELDIGE weekend , ik heb erg genoten van alle mooie projecten, de goede verzorging en de gezelligheid onderling .
  Dus alle dames die mee waren , ook bedankt !!
  Groetjes Annemiek

  BeantwoordenVerwijderen
 2. mijn kastje is hier te vinden
  http://friesescrapsels.blogspot.com/

  bedankt voor de leuke projecten

  gr corinne

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dames, ook december was weer (als vanouds) geweldig. Op naar ons volgende weekend !! groeten Aukje

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hallo allenmaal
  ik ben even met Truus op de koffie geweest bij jullie
  en het zag er weer heerlijk uit
  echt een verwen weekend dat is heerlijk
  mooi papier en leuke onderwerpen
  leuk meiden ga zo door
  groetjes Ina

  BeantwoordenVerwijderen
 5. hallo meiden,
  het was inderdaad een superweekend. Kan niet wachten tot het december is.

  groetjes jannie

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Lieve Hil, Linda en Cathy,

  Tsja en toen was het weer voorbij en mogen we hier weer een jaartje op teren, maar wat hebben jullie ons weer blij gemaakt. Op deze manier ga je de mooie dingen in het leven ook weer waarderen.
  Alles was weer PERFECT geregeld, een mooie locatie, het eten, de hapjes en drankjes, de thee/koffie met snoepjes en koekjes, de mannen die voor ons weer de kok uithingen (dit vind ik persoonlijk nogsteeds helemaal geweldig en wat was het weer lekker heren), een schitterende goodiebag met mooi papier en allemaal leuke hebbedingetjes, GEWELDIGE PROJECTEN, weinig slaap, een leuke groep, even je ei kwijt kunnen (al was dit niet helemaal mijn bedoeling geweest, maar het luchtte wel even op, sorry) en daarbij een luisterend oor maakte dit weekend weer tot een onvergetelijk weekend dus THX voor weer een GEWELDIG scrapweekend. Het was weer helemaal TOPPIE, wat zijn we weer verwend.
  Nou meiden ik wens jullie veel S6 bij het voorbereiden voor ons volgende weekend. Het zal niet makkelijk worden
  om jullie zelf te gaan overtreffen.

  Liefs, DIKKE KUS, Ellie met ie

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Thank you thank you thank you
  wat een lieve berichtjes
  we hebben het heel graag gedaan en zeker als we zien dat jullie er ook zo van genieten
  je ei kwijt kunnen hoort er ook bij, want daarna heb je weer ruimte om alle leuke dingen in je op te nemen :o)

  groetjes van ons

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wow wat een prachtig doosje is het geworden.
  Nog even dan krijg ik dezelfde workshop.
  Helemaal te gek, het kan niet snel genoeg gaan.
  Groetjes Ghea

  BeantwoordenVerwijderen