zondag 14 november 2010

Coby en Truus bedankt

Hallo allemaal,

Gisteren zijn we op workshop geweest bij Coby en Truus. Deze beide dames kwamen altijd bij ons in de winkel workshoppen. Maar omdat de winkel ging sluiten hadden ze voor ons een leuk afscheidscadeau: een workshop volgen bij Coby en Truus. Nou dat vonden wij natuurlijk geweldig.
Gisteren werden we om 10 uur verwacht bij Coby op de boot, zo'n prachtige locatie. We werden verwelkomt met koffie/thee en gebak, dit laatste had Linda meegenomen omdat ze ons uitgenodigd hadden.


Truus had de workshop voorbereid. We wisten van niets, dat had ze goed geheim gehouden, maar we gingen 3 kerstkaarten maken. Ze heeft voor deze workshop stempels van Nellie Snellen gebruikt.

Wat vinden jullie van de kaarten? Wij vonden het helemaal fantastisch, het was keihard doorwerken om het op tijd af te krijgen maar dan heb je wel een prachtig resultaat of niet dan?
We hebben een heerlijke dag gehad, met een lekkere lunch voorbereid door Coby, gelachen, hard gewerkt, gekleurd, geknipt, geplakt maar het was echt super.
Tenslotte kregen we ook nog een leuk presentje mee.Meiden, we willen jullie hartstikke bedanken we zijn er super blij mee.
BEDANKT
Groetjes Linda, Cathy en Hil
3 opmerkingen:

 1. Zo dat ziet er erg leuk uit.

  groetjes Petra

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een gezellige kertskaartjes. Truus en Coby hebben er mooi werk van gemaakt. leuk he om eens de juf te zijn??????!!!!
  Groetjes Tineke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi ! Ik had de mooie kaartjes al gezien op het blog van Hil....Wat hebben jullie een heerlijke dag gehad !! Wel hard gewerkt natuurlijk. Lijkt me heerlijk om zo verwend te worden.....Wij mogen weer in december !! Creatieve groetjes van Christa.

  BeantwoordenVerwijderen