zondag 7 november 2010

Croppen en kaartjes

Gisteren hebben we met een groep heerlijk een dag gecropt van 10 - 22. Iedereen heeft lekker veel gedaan, veel gelachen en gekletst. De meesten hebben allerlei verschillende dingen gedaan, alhoewel veel bezig waren met kaartjes maken.
Ikzelf heb een paar kerstkaarten gemaakt, zoals je hierboven kan zien. De bovenste kaart is een foto die ik 2 jaar geleden heb gemaakt. Die heb ik afgedrukt op cardstock waardoor je een heel leuk effect krijgt.
De 2 kaarten daaronder heb ik gemaakt met plaatjes die ik van internet heb gehaald. Dat was het weer, tot de volgende keer.


groetjes Linda

9 opmerkingen:

 1. Erg mooi Linda,
  en het was super gezellig of niet dan??

  groetjes hil

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Linda , leuk om te lezen dat de crop-marathon een succes was ! En wat een productie....vooral het winterse kaartje met die foto vind ik prachtig !! Wat een goed idee om een foto af te drukken op cardstock ; ga ik ook eens proberen. En die tekst-stempel is ook mooi ; van welk merk is die ? Creatieve groetjes van Christa.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Linda
  Wat zijn ze toch mooi , je kaartjes , je hebt echt talent hoor !
  Sina en ik vonden het reuze gezellig gisteren , en hopen vaker aanwezig te kunnen en mogen zijn .
  Geweldige locatie heb je gevonden , echt top !

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Linda, Mooie kaarten, in het echt nog veel mooier!! Vintage is wel jouw ding he !De cropdag was weer heel gezellig, volgende keer hoop ik de hele marathon er weer bij te zijn hoor! groetjes Aukje

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een prachtige kaartjes Linda. Fijn dat het gisteren zo'n geslaagde dag was.
  Groetjes van Jacqueline

  BeantwoordenVerwijderen
 6. je kaartjes had ik gisteren al gezien en ik vind ze nog steeds mooi. wat was het weer gezellig en wat een geweldige lokatie.Tot de volgend keer groetjes Diny

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ze zijn erg mooi Linda. Vooral de bovenste. Het geeft toch wel een mooi effect als het op cardstock geprint is. Ga ik ook zeker een keertje uitproberen.
  Het was inderdaad heel gezellie. Jammer dat ik eerder weg moest, omdat mijn schoonmoeder opgenomen moest worden in het ziekenhuis. De volgende keer ben ik er zeker weer bij.
  groetjes Anja

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik vond het ook super gezellig. Ik heb meer gedaan dan de afgelopen periode het geval was. Heb er nu ook weer zin in gekregen. Helaas ben ik er de volgende keer niet bij. Maar die keer erop wel weer hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hoi Linda
  Goed idee om een foto op cardstock af te drukken, het kaartje is prachtig. Hopelijk geeft de aanstaande winter ook van die mooie wintertafereeltjes zodat er mooie plaatjes geschoten kunnen worden. Ik ga zeker deze manier uitproberen. Jammer dat ik er niet bij kon zijn met de laatste crop, ik wens jullie in ieder geval heel veel plezier met het eerste weekend. Hopelijk tot 18 december groetjes Tineke

  BeantwoordenVerwijderen