dinsdag 3 mei 2011

croppen 14 mei en wie heeft
hallo allemaal,

Op 14 mei gaan we weer gezellig croppen met een heleboel gezellige meiden. Wie er zin heeft kan zich aanmelden bij scrapforfriends@gmail.com


Op deze dag croppen we van 10 tot 22.00 uur. Koffie en thee zit bij de prijs (5 Euro) inbegrepen en verder dien je zelf te zorgen voor lunch en diner. In de avond wordt er vaak iets gehaald, de kosten zijn voor je zelf.

Op het weblog van Martha staat een heel leuk boekje, wellicht heb je ook zin om deze te maken. Op zaterdag 14 mei is Martha aanwezig en zal het boekje dan gaan uitleggen.


wil je weten wat je er voor nodig hebt stuur een mail naar scrapforfriends@gmail.com en wij sturen je de beschrijving tegemoet.


Je kan ook direct mailen naar Martha ples@scarlet.nl

Heb je zin om bovenstaande kaart te maken, dit was mijn workshopkaart in IJmuiden, dan neem je verschillende soorten wit papier mee. En tevens een dessinpapier.
Je hebt voor de kaart minimaal twee A4 nodig en verder nog stukjes wit papier en dessinpapier.
Tevens een verzoekje wie o wie heeft het bruidspaar van magnolia of iets uit die serie??? Wil degene die meenemen naar het croppen op 14 mei?
Voor de liefhebbers, wij hebben nog enkele plaatsen vrij voor het scrapweekend van januari 2012. Wil je je opgeven scrapforfriends@gmail.com

Tot ziens op 14 mei, wij hebben er zin in.


Groetjes Hil
2 opmerkingen:

  1. helaas helaas, hilarische dag op de brink met alle buurtvereniging van het dorp. goed voor de intregratie hi hi

    veel plezier

    gr corinne

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Sorry for the spelling last reactie...can not find the edit button...learning curve!

    BeantwoordenVerwijderen