zaterdag 11 juni 2011

crop 9 juliHallo allemaal,Op 9 juli hebben wij weer een crop geregeld. Dit is de laatste voor de zomervakantie, in september gaan we weer starten, binnenkort zijn de data beschikbaar.


De 9e juli is wel een speciale crop. Deze crop staat in het teken van de kerstkaarten. Wat is de bedoeling:


Op deze dag neem je een beschrijving mee van een gemaakte kerstkaart. Deze kerstkaarten zetten we allemaal neer en als je er een ziet die je ook graag wilt maken kan je met de beschrijving aan de slag. Je kan ook een beschrijving van internet plukken dat is ook geen probleem. Maar omdat we altijd aan het eind van het jaar tekort kerstkaarten hebben, leek dit ons een goed idee. Je neemt zelf dus wel kerstpapier mee en alle zaken die daarbij horen.

Ik hoop dat jullie het een leuk idee vinden, mocht je vragen hebben mail ons dan:

MAAR als je gewoon lekker aan een boekje of LO wilt werken ben je natuurlijk ook van harte welkom.Om te beginnen de eerste kerstkaart, het is al een oudje en we hebben hem het afgelopen jaar vaak voorbij zien komen, maar nog steeds leuk vind ik zelf.Fijn weekend en tot gauw.Groetjes Hil

6 opmerkingen:

 1. oke... Ik ga voor het eerst een aantal kerstkaarten maken ;-)
  Ik ga mijn best doen om iets te vinden.

  groeties Femke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gezellig Fremke ;o)
  neem je ook nog even een foto mee van je zusje???

  tot gauw
  Hillie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hallo Lieverds, ik vind het zo jammer dat ik 4 juni niet kon. En als ik die berichtjes zo lees vind ik het nog jammerder dat ik 9 juli moet werken. Ik ga proberen of ik met mijn rustdagen kan schuiven of dat er een collega is die een dagje met me wil ruilen. Zodra ik het voor elkaar heb laat ik het meteen weten. Moet je ook al een voorbeeld van de kaart maken of is een sketch voldoende? Hopelijk tot de negende,

  Groetjes Sandra

  BeantwoordenVerwijderen
 4. hoi Sandra,

  Een sketch mag ook hoor, hopelijk lukt het, we hebben je al zo lang niet gezien.

  Liefs hil

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi Hoi
  wilde echt Komen Marc heeft vrij, maar er is hier het een en ander aan familiezaken tussen gekomen.
  Hopelijk kan ik na de vakantie wel weer een keer!


  Liefs Joyce

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hallo meiden,

  Ik ben blij dat ik gisteren geweest ben. Ik heb een superleuke dag gehad en de kaarten die we gemaakt hebben zijn ook helemaal leuk. Ik heb zelfs mijn lay-out af kunnen maken. Bedankt voor jullie telkens weer enthousiaste inzet. Ik word er elke keer weer helemaal blij van.

  Liefs Sandra

  BeantwoordenVerwijderen