vrijdag 15 oktober 2010

kerstkaartenBen lekker bezig met mijn kerstkaarten. Zoals elk jaar wil ik ze perse zelf maken. Hopelijk lukt dit nu eens op een rustige manier, waarschijnlijk zullen meerdere van jullie dat wel herkennen. Elk jaar roep ik, "het hele jaar ga ik af en toe een kerstkaart maken ". Met het gevolg dat dat niet gebeurd.
Ik ben met verschillende stijlen bezig. Deze is in het vintage, maar ben ook bezig met stempels in te kleuren.
Dat was het weer voor deze keer.


groetjes Linda

5 opmerkingen:

 1. Mooie kaarten , Linda ! Je weet dat ik van die stijl houd. Ik ben ook stilletjes aan begonnen met de kerstkaart-productie. Van welke site haal jij de vintage plaatjes ? Creatieve groetjes van Christa. PS. Hoe is het eigenlijk afgelopen met jullie foto-challenge ????

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een gave kaarten, heeeeeeeeeel mooi. Mijn voorkeur gaat ook naar de vintage. Ik heb al een aantal kerstkaarten gemaakt, was al begonnen in augustus, dus lekker vroeg.Veel scrapplezier, Ingrid.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een prachtige kaartjes Linda, heel mooi!
  Groetjes van Jacqueline

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ziet er weer goed uit Linda. Ik doe ook af en toe een kerstkaart tussendoor. Anders moet je in december zo heel veel maken.
  Ik stuur alleen zelfgemaakte kaarten naar mensen waarvan ik weet dat zij dat ook doen en die het weten te waarderen. De anderen krijgen gewoon een kaartje van het Kruitvat. Hihi.
  groetjes Anja

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Erg mooi Linda !
  Ben zelf dol op vintage dus dit is helemaal in mijn straatje ..
  Was het leuk zaterdag ?????
  Stuur je me nog even een routebeschrijving voor 6 november ????
  Groetjes Annemiek

  BeantwoordenVerwijderen