vrijdag 23 juli 2010

Kaartjes

Het is wel duidelijk dat ik vakantie heb want er is ineens tijd om lekker te hobbyen. Ik heb weer 2 kaartjes gemaakt. Vooral het inkleuren is heerlijk relaxed om te doen.

Het eerste kaartje is voor Wieke (dochter van Henk) die is zaterdag jarig en wordt 7 jaar!Het tweede kaartje is is zomaar gemaakt om alvast een voorraad te hebben.
groetjes Linda

5 opmerkingen:

 1. Fijn he , Linda , VAKANTIE !! Die van mij is ook vandaag begonnen. Van Marlies ook . Noortje heeft er al 2 weken op zitten. André moet nog 2 weken werken. Dat 1e kaartje voor Wieke vind ik super mooi ; wat een mooi papier !! Lekker doorfreubelen ! Creatieve groetjes van Christa.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke kaartjes Linda. Ik wens je een hele fijne vakantie toe met veel scrapplezier! Groetjes Ingrid.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke kaartjes EN idee van jullie om dit op te zetten!! Het begin is er en ik weet zeker dat jullie er wat moois van gaan maken!
  Succes meiden en ik heb me aangemeld en kom zeker vaker een kijkje nemen.
  Geniet lekker van jullie vakantie!!
  xxAngela

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke en mooie kaartjs Linda!
  Groetjes van Jacqueline

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke kaarten weer. Gave stempels heb je gebruikt. Fijne vakantie. Ik moet nog 2 weken werken voordat ik vakantie heb. Ben er wel aan toe moet ik zeggen. Dan gaan mijn scrapspullen ook lekker mee. Als het weer dan wat minder is, ga ik heerlijk in de voortent zitten scrappen.
  Groetjes Anja

  oh ja, hoe was de locatie die Ina had doorgegeven?

  BeantwoordenVerwijderen